Tukea ja inspiraatiota

Scrub Daddy on valmistettu pitkälle kehitetystä FlexTexture®-polymeerivaahdosta, jota yrityksemme valmistaa yksinoikeudella.

Riippumattomien laboratoriotestien mukaan FlexTexture on turvallinen seuraaville pintamateriaaleille: akryyli, alumiini, auton ulkoiset maalipinnat, vanha valurauta, keramiikka, kromi, kupari, kristalli, emali, lasikuitu, lasi, graniitti, nahka, kalkkikivi, marmori, tarttumattomat pinnoitteet, öljytty pronssi, messinki, posliini, vuolukivi, ruostumaton teräs, travertiini, vinyyli, puu, kvartsi. Jos epäilet tuotteen sopivuutta pinnalle, kokeile sitä ensin pienelle ja huomaamattomalle alueelle.

Ainutlaatuinen vaahtomateriaalimme irrottaa monet tahrat ja jäämät pelkän veden avulla, jolloin voimakkaita puhdistusaineita ei tarvita. Kokeile tavanomaiseen kodin siivoukseen ruokasoodaa, etikkaa tai mietoa astianpesuainetta.

FlexTexture® on pitkälle kehitettyä polymeerivaahtoa. Naarmuttamatonta materiaalia voi käyttää yli kymmenellä kodin pinnalla. Se muuttaa rakennettaan veden lämpötilan mukaan, hylkii hajuja kahdeksan viikon ajan, eikä sisällä myrkyllisiä aineita, BPA:ta tai lateksia.

Ei mitään! Käytä vain lämmintä vettä.

Screen Daddyn etuosa on mikrokuitua, ja takaosassa on silikonipohjainen tarrapinta.

Ei.

Screen Daddy toimii oikein hyvin kuivana. Sen kanssa voi kuitenkin käyttää myös tavallista lasinpuhdistusainetta.

Scrub Daddy -tuotteet ovat lateksittomia.

ResoFoam® on pitkälle kehitetty vaahtomateriaali, jota yrityksemme valmistaa yksinoikeudella. Toisin kuin perinteinen selluloosa, se pysyy kuivana sametinpehmeänä ja hylkii tahroja ja hajuja. Materiaali myös tuottaa vaahtoa ja on kuusi kertaa imukykyisempi kuin perinteiset puhdistussienet.

Scrub Daddy -tuotteet eivät sisällä BPA:ta.

FlexTexture® ja ResoFoam® ovat myrkyttömiä materiaaleja, mutta niitä ei ole testattu elintarvikekäyttöön. Kuten kaikkien tuotteiden kanssa, joille pienet lapset tai lemmikkieläimet voivat altistua, aikuisen valvontaa suositellaan.

Testituloksia odotetaan.

Ei.

Tuotteemme eivät ole kosher-sertifioituja, mutta mikään osa niiden tuotantoprosesseista ei estä kosher-sertifioinnin hakemista.

Kovaa rakennetta suositellaan voimakkaampaa hankaamista vaativien, kuten kiinnipalaneiden tai tahmeiden tahrojen puhdistamiseen. Pehmeä rakenne sopii kevyempään puhdistukseen tai kun tarvitset imukykyä tai vaahtoavaa pesuainetta.

Tarvitset vain hanavettä. FlexTexture® kovettuu kylmässä vedessä ja pehmenee lämpimässä vedessä.

Tiettyinä vuodenaikoina tai tietyissä paikoissa hanasta ei välttämättä tule riittävän kylmää vettä Scrub Daddyn rakenteen muuttamiseksi. Kokeile kastella sieni kokonaan ja laittaa se pakastimeen muutamaksi minuutiksi.

PowErase® on vedessä aktivoituva vaahtomainen materiaali, jota yrityksemme valmistaa yksinoikeudella. Materiaali on korko- ja lämpöpuristettu, minkä ansiosta se on erittäin kestävää.

Pidä sitä lämpimän juoksevan veden alla ja hiero hellävaraisesti. Lisää mietoa pesuainetta tarvittaessa.

Voit uudelleenaktivoida Screen Daddyn tarrataustan kastelemalla sen juoksevan veden alla. Anna kuivua itsekseen tai taputtele nukkaamattomalla liinalla.

Kun avaat pakkauksen, varmista, että suojapaperi on irrotettu.

Kyllä, kaikki tuotteemme voi pestä astianpesukoneen ylähyllyllä, Eraser Daddy- ja Screen Daddy -tuotteita lukuun ottamatta.

Scrub Daddy on hankaussieni, ei pesusieni. Se ei ime itseensä paljonkaan vettä, etenkään kylmänä. Kokeile tähän tarkoitukseen Scrub Mommy- tai Sponge Daddy -tuotteita.

Desinfioi sieni kostuttamalla se ja pitämällä sitä mikrossa enintään 60 sekunnin ajan.

Scour Daddy on hankaussieni, ei pesusieni. Se ei ime itseensä paljonkaan vettä, etenkään kylmänä. Kokeile tähän tarkoitukseen Scrub Mommy- tai Sponge Daddy -tuotteita.

Laboratoriotestien mukaan FlexTexture®-vaahtomateriaali säilyy normaalioloissa hajuttomana jopa kahdeksan viikon ajan.

Toisin kuin hankaukseen käytettävä FlexTexture®-puoli, ResoFoam® on ainoastaan hajuja hylkivä, ei täysin hajuton. Suosittelemme sienen puristamista kuivaksi käytön jälkeen ja säilyttämistä avoimessa telineessä. Sponge Daddy -sienen voi pestä myös astianpesukoneen ylähyllyllä.

Toisin kuin hankaukseen käytettävä FlexTexture®-puoli, ResoFoam® on ainoastaan hajuja hylkivä, ei täysin hajuton. Suosittelemme sienen puristamista kuivaksi käytön jälkeen ja säilyttämistä avoimessa telineessä. Scrub Mommy -sienen voi pestä myös astianpesukoneen ylähyllyllä.

Tämän tuotteen normaalina käyttöikänä pidetään kahta viikkoa. Käyttöikä kuitenkin vaihtelee yksilöllisten käyttötapojen mukaan.

Sponge Daddy -sienen pehmeä ResoFoam®-puoli on hajuja hylkivä, mutta se voi alkaa haista ajan myötä.

Scrub Mommy -sienen pehmeä ResoFoam®-puoli on hajuja hylkivä, mutta se voi alkaa haista ajan myötä.

Eraser Daddy -sientä voidaan käyttää koville pinnoille, kuten seinien, lattialistojen, aluslaattojen, ovenkarmien ja kaiteiden puhdistamiseen. Hankaava puoli voi naarmuttaa tai tylsyttää joitakin pintoja, joten sitä kannattaa ensin testata pieneen ja huomaamattomaan kohtaan. Älä käytä tuotetta pehmeän muovin, tarttumattomien pinnoitteiden, käsitellyn tai käsittelemättömän puun, ajoneuvojen pintojen, ruostumattoman teräksen, kuparin, nahan tai ihon puhdistamiseen. Jos tuotetta on käytetty pinnalle, jolla saatetaan säilyttää ruokaa, huuhtele pinta huolellisesti jäämien poistamiseksi.

Screen Daddy on mikrokuitua, ja sitä voi käyttää turvallisesti kaikkien lasipintojen puhdistamiseen.

Kuten kaikki pehmeät materiaalit, FlexTexture® kuluu käytössä ajan myötä. Karkeat pinnat tai voimakkaat kemikaalit kuluttavat vaahtomateriaalia nopeammin kuin hellävarainen käyttö.

Käyttöikä vaihtelee. Hankaava materiaali kuluu käytön myötä (kuten tavallinen pyyhekumi!). Tuotteen käyttöiän pidentämiseksi vältä sen käyttöä vahvasti teksturoiduilla pinnoilla ja käytä ensin FlexTexture®-puolta.

Tuoksu haihtuu ajan myötä.

Ei mitään! Kyseessä on sama tuote, vain eri tuotenimillä.

Nämä tuotteet ovat samanmuotoisia, mutta niissä on käytetty eri materiaaleja. Scrub Daddy koostuu kokonaan FlexTexture®-materiaalista, kun taas Scrub Mommy on kaksipuolinen: toinen puoli on hankaavaa FlexTexture®-materiaalia ja toinen imukykyistä ResoFoam®-materiaalia.

Nämä tuotteet on valmistettu samoista materiaaleista – ainoa ero on niiden muoto! Sponge Daddy on suorakulmion mallinen, kun taas Scrub Mommy on meille tunnusomaisen hymynaaman muotoinen.

Saat päättää itse! Eri värien ansiosta tuotteiden värikoodaus on helppoa, kun kotona käytetään useita tuotteita.

Kyllä! FlexTexture®-vaahtomateriaali suunniteltiin alun perin käsien puhdistamiseen. Huomaathan, että materiaali voi olla karkeaa kylmässä vedessä. Suosittelemme sienen pehmentämistä lämpimällä vedellä ja lämpötilan laskemista asteittain tarvittaessa.

Kyllä. Vain aikuiset saavat leikata tuotteita.

Mitkään tuotteistamme eivät sisällä mitään puhdistusaineita.

Kyllä. Riippumattomien laboratoriotestien mukaan FlexTexture®-materiaali ei naarmuta auton ulkoisia maalipintoja. Kovat vierasesineet voivat kuitenkin vahingoittaa pintaa, joten huuhtelethan pinnan ensin.

Anna vanhoille tuotteille uusi elämä ja käytä niitä vielä siivoukseen autotallissa, kylpyhuoneessa tai takapihalla.

Käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme, ettei tuotteidemme kanssa käytetä voimakkaita kemikaaleja.

Caddy-korit ovat muovia.

Kyllä! Se on tällä hetkellä työn alla.

Kyllä! Se on tällä hetkellä työn alla.

Hymynaama on ergonominen ja käytännöllinen. Aseta kaksi sormea Scrub Daddyn silmiin ulottuaksesi astioiden pohjalle puhdistaen samalla astian sivut. Suu puhdistaa ruokailuvälineiden molemmat puolet yhtä aikaa!

Suosittelemme laimentamaan kaikki pesuaineet 50 prosentilla vettä, jotta saadaan paras lopputulos.

Tiputa sille pisara mietoa käsisaippuaa ja hiero juoksevan veden alla. Anna kuivua itsekseen tai taputtele nukkaamattomalla liinalla.